2709

Perun AB++

Raktáron
19999
19 999 Ft
db

Ingyenes házhozszállítás

Ha a kosárba teszel még valamit minimum 30 000 értékben.

Szállítási információk

Személyesen: akár még aznap átvehető

Futárszolgálat: 1-3 munkanapon belül

Részletes információk!

Termékismertető

Perun AB++

 Perun AB++ egy vezetékes mosfet, amely az akkumulátortól a motorig egy speciális nagy teljesítményű tranzisztoron keresztül továbbítja az áramot mechanikus kapcsolók helyett, növelve a megbízhatóságot és a replika teljesítményét. Számos új, hasznos funkció hozzáadásával javítja fegyvere teljesítményét. Univerzális kábelezéssel rendelkezik, amely bármilyen gearboxhoz használható. A mosfet beszereléséhez csak néhány könnyű forrasztásra van szükség.

- Elektronikus sorozat - elektronikus vezérlésű sorozat
- Aktív fék - minden lövés után leállítja a motort megakadályozva a túlpörgést
- Előfeszítés - gyors elsütést segíti elő, ami CQB játékokon segíthet. Minden lövés után a dugattyú már összenyomott rugóval marad hátsó helyzetben.
- Lövés sebesség csökkentése - automata vagy burst módban lehet lassítani a lövés sebességét az élethűség miatt
- DMR mód - lehetővé teszi a félautomatikus fegyverekre jellemző újra töltés közötti intervallumokat
- Alacsony akkumulátorfeszültség riasztás - Li-Po és Li-Ion akkukhoz. Amikor az akku feszültsége veszélyesen alacsony szintre csökken, percenként ismétlödő rövid hangjelzések jelzik. Ezt szabadon ki- és bekapcsolhatjuk.
- Diagnosztikai rendszer - Folyamatosan figyeli a fegyvert és magát a mosfet-et. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal jelezi, így sokkal könnyebbé válik a hibaelhárítás.
- Elektronikus biztosíték - Megmenti a fegyverét és az akkumulátort súlyos meghibásodás esetén.

Az összes beállítás programozása egyszerűen az elsütőbillentyűvel és gomb segítségével történik, könnyen megjegyezhető és gyors sorrendben. A programozást hangjelek és RGB LED különböző színekkel jelzi. Ez lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását bármely pillanatban, gyorsan, akár ellenséges tűz alatt is. A MOSFET problémamentesen működik bármilyen akkumulátorral 7 V-ról 17 V-ra. A legszélsőségesebb beállításoknál is használható, a rugóerő korlátozása nélkül.

 

További információk

Cikkszám:
AB-XX-UW
Gyártó:
Perun
Csz:
5907622628146
Url:
https://airsoftone.hu/perun-ab-

A termék értékelése

0 értékelés alapján

Írj véleményt