Fogaskerekek, készletek

Látható 1-10 / 12 összesen

  Airsoft Building - 2019 01 20, évi első játék

  2019.01.07.

  Airsoft Building 2019/01

  Sziasztok!

  Az Airsoftone.hu támogatásával az Airsoft Building szervezésében tovább folytatódnak a szervezett Airsoft játékok! A következő esemény kerül megrendezésre!

  A kiírást bemásoljuk, részletek és link alul (is)!
  https://www.facebook.com/events/483639602164943/

  "Airsoft harc a Buildingben!Az alap story igazán easy: van három csoport, USMC, ФСБ, Builderek. Mindegyik frakció a maga feladatával. Természetesen a játék folyamán ez átvált egyszerű " pusztítsuk aki nincs velünk" feladattá. (függetlenül a szervezőktől, és az alap koncepciótól)

  Visszatérve az eredeti mederbe: az egyszerű és mindenkire vonatkozó szabályok:

  - Kizárólag egyes lövés, max torkolati sebesség 400 Fps +5 % tolerancia. Mindig célzott lövést kell alkalmazni de NINCS ahol a "fejem kifér " szabály. Ahol az irányzékok használatával leadható a

  lövés az legális. Sötét helyeken KÖTELEZŐ a tracer használata vagy a villantás.

  (Ez sok esetben megoldhatatlan feladatot jelent a játékosoknak ezért megpróbáljuk fokozottan ellenőrizni) - Pirotechnikai és hang hatású gránátok használata tilos. BB szóró ill. 40 mm-es gránát használható. Csak a megadott BB találat tekinthető a gránát hasznos hatásának. NINCS 5m -es szabály. - A medikelés fecskendővel történik. Öngyógyítás nem megengedett, de a társak gyógyítása ill. a dedikált medik gyógyítása dupla adag vakcinával lehetséges. A medik normál adagot használ. Amennyiben elfogy a szérum találat után vissza kell térni a bázisra.

  - A piros vonal szabály MÓDOSULT: csak a negyedik (legfelső szinten) érvényes. Aki még nem ismeri ezt a szabályt: az épület két szélső lépcsőházánál a vörös vonalon belül nem használható a fegyver és nem is lőhető aki ott tartózkodik mindaddig míg át nem lép azt. Vissza lehet lépni De akkor már ott nem lehet ismét harcbaszállni. Tehát vagy a lépcsőház másik oldalán vagy egy másik szinten száll harcba.

  - Mivel a HQ-k egyben visszaálló pontok is ezek, támadása TILOS.

  Nincs is rá szükség, lesz elég feladat

  -Az épület tetejét, a teraszokat TILOS használni (kivétel a HQ-k) az épület utca frontján tilos az ablakokból a kilövés ill. az ablakok irányába történő lövés a kilövés elkerülése érdekében.

  - A sötét részeken, helyiségekbe KÖTELEZŐ a lámpa használata a balesetek elkerülése érdekében.

  - A játék elemeit csoportosan kell megszerezni, rajonként CSAK EGY elem birtokolható szállítható ( kivéve konténer lsd. később) Csak "élő" játékos rendelkezhet játék elemmel. Ezek az elemek rabolhatóak.

  - Mindhárom frakciót a jobb azonosíthatóság érdekében KARSZALAGGAL kell jelölni. USMC kék , ФСБ piros, Builder sárga Pár mondat a feladatokról:

  Az épületben több dolog is van ami a két katonai hatalom érdeklődését felkeltette, illetve az előre nem tátott nehézségek miatt az elhúzódó művelethez nélkülözhetetlen utánpótlást jelenti.

  - A behatoló csaptoknak minél több "Builder Embriót" kell "élve" begyűjteni és a HQ- ra vinni. Ezek szállítás közben nem rejthetők el. Majd a HQ-n szállító konténerbe tenni, és az épületből kijuttatni.

  A cél minél több "ÉLŐ embrió" kijuttatása. - A folyamatos tűzharc miatt lőszer utánpótlásról kell gondoskodni.

  Minden órában a HQ-ra kell juttatni egy lőszeres ládát. Valamint a medikeléshez szükséges szérum mennyiségét is biztosítani kell. - A Builderek feladata ettől kissé eltérő: nekik meg kell védeni az "embriókat" végső esetben el kell pusztítaniuk, hogy ne kerüljön ellenséges kezekbe. Itt a CÉL, hogy minél több "ÉLŐ embrió" maradjon az épületben. Vakcinára és lőszerre nekik is szükségük van, tehát ezeket is kell gyűjteniük a behatolóhoz hasonlóan.

   

  https://www.facebook.com/events/483639602164943/

  Airsoft Building

  2018.11.29.

  Airsoft Building játékok

  Sziasztok!

  Az Airsoftone.hu támogatásával az Airsoft Building szervezésében a következő esemény kerül megrendezésre!

  A kíírást bemásoljuk, részletek és link alul!

  "Airsoft harc a Buildingben!

  Most is három frakció csap össze:

  -USMC lehetőleg NATO minták és felszerelés. A jobb azonosíthatóság kedvéért egy kék karszalag.
  - ФСБ lehetőleg Orosz minták és felszerelés. A jobb azonosíthatóság kedvéért egy piros karszalag.
  - Builders lehetőleg valamilyen civil vagy nem militáris felszerelés. Alapban nincs karszalag, de rendelkeznie kell kék és piros karszalaggal.

  A két katonai csoport az épület tetején kialakított bázisokból indulva területeket kell átvizsgáljon és ellenőrzése alá vonjon. A cél egy út kiépítése és biztosítása a földszinti kijáratig, majd ezen keresztül kijuttatni a megszerzett zsákmányt.
  A területen található builder eledellel (csoki) fel lehet fogadni épület lakókat az együtt működésre. A "zsoldos builder" 10 percig kell segítse a megegyezés szerinti frakciót. Ezt megfelelő színű karszalaggal kell jelezze.
  Medicelés a hagyományos posta gumis módszer 1 perc intervallummal. Medic két gumikarikával gyógyítható. Kivérzés 5 perc. Visszaállás 10 perc (vagy ahogy az oldal parancsnok rendelkezik)
  A játékmenettel kapcsolatos részletek ismertetése az eligazításnál.
  Ami lényeges: kizárólag egyes lövés engedélyezett, pirotechnika tilos. Thunder B tilos. BB szóró gránátok engedélyezettek.
  Mozgás raj szintű, rajonként kötelező min. egy rádió.
  Szemvédelem és lámpa kötelező. A sötét helyiségekben tracer vagy villantás kötelező.
  Belépő díj: 3.000.-

  A rendezvényen fő támogatónk az Airsftone jóvoltából, tombolával színesítjük az évadzáró eseményt., A sorsoláson értékes nyereményekkel gazdagodhattok!
  A tombolán való rézvétel teljesen ingyenes, a sorsolási szelvényt minden játékos megkapja a regisztrációnál!

  A rendezvénnyel kapcsolatosan bármilyen kérdés merül fel, keressetek meg minket, segítünk!

  https://www.facebook.com/Airsoft-Building-183343568541899/

  https://airsoftone.hu

  A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és túra/szabadtéri

  2018.09.20.

  JG G36 újratöltve

  2017.10.18.

  Részletek

  JG G36 (JG1038) 

  Anyaga: polimer műanyag, fém
  Tömege:3200g
  Hossza: 960 / 742 mm
  Tárkapacitása: 470 BB
  Csőtorkolati sebessége: ~360
  A doboz tartalma: fegyver, tár, akku, töltő

  A G36-os család teljes méretű modellje, bi-poddal és a hord fogantyúba épített távcsővel ellátva. 
  Masszív kialakítású, de a felhasznált, korszerű anyagoknak hála nem túl nehéz, könnyedén manőverezhető. Ez a Jing Gong III. generációs modellje, mely az előzőkhöz képes számos javítást tartalmaz. A legfontosabb az, hogy a hop-up kamra és a test csatlakozási pontjának törését megakadályozza az új kialakítás! 
  A villalábnak és a céltávcsőnek hála, nagy távolságra is pontos lövések leadását teszi lehetővé, persze csak minőségi BB használatával együtt!

Látható 1-10 / 12 összesen

Fogaskerekek, készletek