2804

Perun Krytac Kriss Vector

Új!
Raktáron
41999
41 999 Ft
db

Ingyenes házhozszállítás

Ha a kosárba teszel még valamit minimum 30 000 értékben.

Szállítási információk

Személyesen: akár még aznap átvehető

Futárszolgálat: 1-3 munkanapon belül

Részletes információk!

Termékismertető

Perun Krytac Kriss Vector Mosfet

 Perun készített egy elektronikát, mely leváltja a Krytac Kriss Vector gyári Mosfetjét. Több hasznos funkciót kínál, mint a gyári vezérlés. Többek között az aktív fékezést és a teljes ciklusvezérlést (érzékeli, hogy minden ciklus végbe ment, még akkor is, ha az elsütő billentyűt nagyon röviden megnyomja meg).

Funkciók:

Szabadon programozható tüzelési módok – Állíts be tetszőleges tüzelési módot a tűzváltó állásának bármelyikében. A választható módok a következők: bebiztosított, egyes lövés, dupla lövés, 2-5 burst és full automata.
Aktív fék – az aktív fék minden egyes lövés után leállítja a motort, megakadályozva a rugó újboli felhúzását, vagy olyan replikák esetén, ahol nagy a tűzgyorsaság, túlpörgést (kettős lövés probléma).
Előfeszítés - A gyors triggerreakció győzelem vagy vereség kérdése lehet, különösen a CQB helyzetekben. Ha az előfeszítés engedélyezve van, a dugattyú a hátsó helyzetben marad minden egyes lövés után, ahol a rugó már össze van nyomva, így biztosítva, hogy a következő lövés azonnal megtörténjen az elsütőbillentyű meghúzása után. A rugó kioldásához az előfeszítés használata után húzza meg és tartsa lenyomva az elsütőbillentyűt. 3 másodperc elteltével egy második lövést ad le, előfeszítés nélkül és teljesen lefékezve.
A tűz sebességének csökkentése – Csökkentse a tűz sebességét automata vagy sorozattűz esetén, hogy lőszert takarítson meg, vagy valósághűbbé tegye a replika felvételét.
Alacsony akkumulátorfeszültség riasztás- Li-Po és Li-Ion akkumulátorokhoz ajánlott. Ha az akkumulátor feszültsége veszélyesen alacsony szintre esik, a felhasználó percenként ismétlődő rövid hangjelzésekkel értesíti. Ez is szabadon be- és kikapcsolható.
Diagnosztikai rendszer – Folyamatosan figyeli a replikát és magát a mosfetet. Bármilyen probléma esetén azonnal tudatja Önnel, hogy mi lehet az, ami jelentősen megkönnyíti a hibaelhárítást.
Elektronikus biztosíték – Nagyobb meghibásodás esetén megmenti a másolatot és az akkumulátort. Automatikusan leválasztja az akkumulátort, ha rövidzárlatot vagy blokkolt motort észlel.

Az összes beállítás programozása kizárólag trigger és választó segítségével történik, könnyen megjegyezhető és gyors sorrendben. A programozást hangjelek és többszínű LED dióda támogatja. Ez lehetővé teszi a beállítások bármely pillanatban, pillanatok alatt történő megváltoztatását, még az ellenséges tűz alatt is.
A Perun for Krytac Kriss Vector minden akkumulátorral probléma nélkül működik 7 V és 17 V között. A legtöbb szélsőséges beállítással is használható, a rugóerő korlátozása nélkül.

További információk

Cikkszám:
KV-XX-XX
Gyártó:
Perun
Csz:
5907622628245
Url:
https://airsoftone.hu/perun-krytac-kriss-vector

A termék értékelése

0 értékelés alapján

Írj véleményt