A megrendelt termék / termékek átvétele

Fegyverek vásárlása esetén: személyes átvétellel valamint a vevő által küldött futárral (aki betöltötte a 18-dik életévét).

Kiszállítással rendelt vásárlás esetén a szállítási költség Magyarország teljes területére 1.499 - 4.999 Ft . Amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 50.000 Ft-ot, akkor a kiszállítás költsége akár 0 Ft is lehet, szállítótól függően.

Tartozékok, kiegészítők és ruházat esetén (fegyverek kivételével): boltjainkban személyesen vagy pedig csomagküldővel.

Személyes átvétel a Modell & Hobby Kft. 1134 Budapest, Klapka utca 4-6. szám alatt található üzletben lehetséges.

A Klapka utcában található üzletünk nyitva tartása: Hétfőtől-Péntekig: 10-18 óráig, Szombaton: 10-13 óráig.
Telefonszám: (1) / 237 07 43; (1) / 237 07 44; (+ 36 70) / 377 76 01

A Magyarországon hatályos törvények alapján, az airsoft fegyvereket csak helyszíni átvétellel lehet megvásárolni.
Az airsoft fegyvereket csak 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg.
A személyes átvétellel történő vásárlásra nem vonatkozik a 17/1999. (II. 5.)
Kormány Rendelet a távollévők között kötött szerződésekről.

A rendelés feldolgozása utánvételes rendelés esetén.

Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és kiszámlázzuk a rendelésben megadott számlázási névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor számlázás után becsomagoljuk a termékeket és továbbítjuk az Express One futárszolgálatnak. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát elküldve-re. Erről emailt is küld a rendszerünk Önnek. Ezután elvileg a következő munkanapon kiszállítják Önnek a csomagot.

Előfordulhat, hogy Ön olyan terméket rendel meg, amely nincs raktáron vagy időközben kifogyott. Ilyen rendelés esetén e-mailben vagy telefonon keressük Önt és tájékoztatjuk a termék legközelebbi beérkezésének időpontjáról. Amennyiben ez az időpont Önnek nem megfelelő, akkor töröltetheti a rendelését.

Igyekszünk a termékek csomagolását úgy elvégezni, hogy ne sérüljenek a csomagban lévő dolgok. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérült a csomag, akkor ezt jelezze a kézbesítő futárnak és készítsenek róla jegyzőkönyvet, amit a futár aláír.

A rendelés feldolgozása helyszíni átvételes rendelés esetén.

Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és félre rakjuk a rendelésben megadott névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor átállítjuk a rendelés állapotát átvehetőre. Ekkortól átvehető a termék a rendelésben megadott üzletünkben.