Airsoft Building - 2019 01 20, évi első játék

2019.01.07.

Airsoft Building 2019/01

Sziasztok!

Az Airsoftone.hu támogatásával az Airsoft Building szervezésében tovább folytatódnak a szervezett Airsoft játékok! A következő esemény kerül megrendezésre!

A kiírást bemásoljuk, részletek és link alul (is)!
https://www.facebook.com/events/483639602164943/

"Airsoft harc a Buildingben!Az alap story igazán easy: van három csoport, USMC, ФСБ, Builderek. Mindegyik frakció a maga feladatával. Természetesen a játék folyamán ez átvált egyszerű " pusztítsuk aki nincs velünk" feladattá. (függetlenül a szervezőktől, és az alap koncepciótól)

Visszatérve az eredeti mederbe: az egyszerű és mindenkire vonatkozó szabályok:

- Kizárólag egyes lövés, max torkolati sebesség 400 Fps +5 % tolerancia. Mindig célzott lövést kell alkalmazni de NINCS ahol a "fejem kifér " szabály. Ahol az irányzékok használatával leadható a

lövés az legális. Sötét helyeken KÖTELEZŐ a tracer használata vagy a villantás.

(Ez sok esetben megoldhatatlan feladatot jelent a játékosoknak ezért megpróbáljuk fokozottan ellenőrizni) - Pirotechnikai és hang hatású gránátok használata tilos. BB szóró ill. 40 mm-es gránát használható. Csak a megadott BB találat tekinthető a gránát hasznos hatásának. NINCS 5m -es szabály. - A medikelés fecskendővel történik. Öngyógyítás nem megengedett, de a társak gyógyítása ill. a dedikált medik gyógyítása dupla adag vakcinával lehetséges. A medik normál adagot használ. Amennyiben elfogy a szérum találat után vissza kell térni a bázisra.

- A piros vonal szabály MÓDOSULT: csak a negyedik (legfelső szinten) érvényes. Aki még nem ismeri ezt a szabályt: az épület két szélső lépcsőházánál a vörös vonalon belül nem használható a fegyver és nem is lőhető aki ott tartózkodik mindaddig míg át nem lép azt. Vissza lehet lépni De akkor már ott nem lehet ismét harcbaszállni. Tehát vagy a lépcsőház másik oldalán vagy egy másik szinten száll harcba.

- Mivel a HQ-k egyben visszaálló pontok is ezek, támadása TILOS.

Nincs is rá szükség, lesz elég feladat

-Az épület tetejét, a teraszokat TILOS használni (kivétel a HQ-k) az épület utca frontján tilos az ablakokból a kilövés ill. az ablakok irányába történő lövés a kilövés elkerülése érdekében.

- A sötét részeken, helyiségekbe KÖTELEZŐ a lámpa használata a balesetek elkerülése érdekében.

- A játék elemeit csoportosan kell megszerezni, rajonként CSAK EGY elem birtokolható szállítható ( kivéve konténer lsd. később) Csak "élő" játékos rendelkezhet játék elemmel. Ezek az elemek rabolhatóak.

- Mindhárom frakciót a jobb azonosíthatóság érdekében KARSZALAGGAL kell jelölni. USMC kék , ФСБ piros, Builder sárga Pár mondat a feladatokról:

Az épületben több dolog is van ami a két katonai hatalom érdeklődését felkeltette, illetve az előre nem tátott nehézségek miatt az elhúzódó művelethez nélkülözhetetlen utánpótlást jelenti.

- A behatoló csaptoknak minél több "Builder Embriót" kell "élve" begyűjteni és a HQ- ra vinni. Ezek szállítás közben nem rejthetők el. Majd a HQ-n szállító konténerbe tenni, és az épületből kijuttatni.

A cél minél több "ÉLŐ embrió" kijuttatása. - A folyamatos tűzharc miatt lőszer utánpótlásról kell gondoskodni.

Minden órában a HQ-ra kell juttatni egy lőszeres ládát. Valamint a medikeléshez szükséges szérum mennyiségét is biztosítani kell. - A Builderek feladata ettől kissé eltérő: nekik meg kell védeni az "embriókat" végső esetben el kell pusztítaniuk, hogy ne kerüljön ellenséges kezekbe. Itt a CÉL, hogy minél több "ÉLŐ embrió" maradjon az épületben. Vakcinára és lőszerre nekik is szükségük van, tehát ezeket is kell gyűjteniük a behatolóhoz hasonlóan.

 

https://www.facebook.com/events/483639602164943/

Airsoft Building

2018.11.29.

Airsoft Building játékok

Sziasztok!

Az Airsoftone.hu támogatásával az Airsoft Building szervezésében a következő esemény kerül megrendezésre!

A kíírást bemásoljuk, részletek és link alul!

"Airsoft harc a Buildingben!

Most is három frakció csap össze:

-USMC lehetőleg NATO minták és felszerelés. A jobb azonosíthatóság kedvéért egy kék karszalag.
- ФСБ lehetőleg Orosz minták és felszerelés. A jobb azonosíthatóság kedvéért egy piros karszalag.
- Builders lehetőleg valamilyen civil vagy nem militáris felszerelés. Alapban nincs karszalag, de rendelkeznie kell kék és piros karszalaggal.

A két katonai csoport az épület tetején kialakított bázisokból indulva területeket kell átvizsgáljon és ellenőrzése alá vonjon. A cél egy út kiépítése és biztosítása a földszinti kijáratig, majd ezen keresztül kijuttatni a megszerzett zsákmányt.
A területen található builder eledellel (csoki) fel lehet fogadni épület lakókat az együtt működésre. A "zsoldos builder" 10 percig kell segítse a megegyezés szerinti frakciót. Ezt megfelelő színű karszalaggal kell jelezze.
Medicelés a hagyományos posta gumis módszer 1 perc intervallummal. Medic két gumikarikával gyógyítható. Kivérzés 5 perc. Visszaállás 10 perc (vagy ahogy az oldal parancsnok rendelkezik)
A játékmenettel kapcsolatos részletek ismertetése az eligazításnál.
Ami lényeges: kizárólag egyes lövés engedélyezett, pirotechnika tilos. Thunder B tilos. BB szóró gránátok engedélyezettek.
Mozgás raj szintű, rajonként kötelező min. egy rádió.
Szemvédelem és lámpa kötelező. A sötét helyiségekben tracer vagy villantás kötelező.
Belépő díj: 3.000.-

A rendezvényen fő támogatónk az Airsftone jóvoltából, tombolával színesítjük az évadzáró eseményt., A sorsoláson értékes nyereményekkel gazdagodhattok!
A tombolán való rézvétel teljesen ingyenes, a sorsolási szelvényt minden játékos megkapja a regisztrációnál!

A rendezvénnyel kapcsolatosan bármilyen kérdés merül fel, keressetek meg minket, segítünk!

https://www.facebook.com/Airsoft-Building-183343568541899/

https://airsoftone.hu

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és túra/szabadtéri

2018.09.20.

JG G36 újratöltve

2017.10.18.

Részletek

JG G36 (JG1038) 

Anyaga: polimer műanyag, fém
Tömege:3200g
Hossza: 960 / 742 mm
Tárkapacitása: 470 BB
Csőtorkolati sebessége: ~360
A doboz tartalma: fegyver, tár, akku, töltő

A G36-os család teljes méretű modellje, bi-poddal és a hord fogantyúba épített távcsővel ellátva. 
Masszív kialakítású, de a felhasznált, korszerű anyagoknak hála nem túl nehéz, könnyedén manőverezhető. Ez a Jing Gong III. generációs modellje, mely az előzőkhöz képes számos javítást tartalmaz. A legfontosabb az, hogy a hop-up kamra és a test csatlakozási pontjának törését megakadályozza az új kialakítás! 
A villalábnak és a céltávcsőnek hála, nagy távolságra is pontos lövések leadását teszi lehetővé, persze csak minőségi BB használatával együtt!

M4 A1 airsoft gun-t mindenkinek!

2013.09.12.

Részletek

M4 A1 airsoft gun
Tömege: 2498g
Hossza: 675mm
Belső csőhossz: 275mm
Anyaga: ABS és fém
Tárkapacitása: 450db BB
Fps: 378
Tűzgyorsasága: 750/850
Lőtáv: 45m
Válltámasz: állítható
Gearbox: fém ver.2
Működése: AEG
Hop-Up: állítható
Motor fordulatszáma: 25000rpm
Doboz tartalma: airsoft fegyver, tár, 9,6V 1600mAh-ás akkumulátor, töltő 220V 450mA
A termék ára tartalmazza a kötelező bevizsgálás, gravírozás és jegyzőkönyv költségeit.

M4 A1 airsoft gun a G&G cégtől érkezik hozzánk. Egy igazi CQB airsoft fegyver rövidebb, mint a többi hagyományos M4 és ebben rejlik ereje is. Nagyon gyorsan és hatékonyan lehet vele mozogni. Nem akadály a szűk tér, valamint a folyosók labirintusa sem. Terep játékokon is megállja a helyét. Rövid csöve ellenére meglepően pontos. Fém első és hátsó irányzék, taktikai hátsó markolat, teszi még realisztikusabbá az airsoft gunt. Combo szettben érkezik ez az airsoft gun., azaz a játékhoz minden szükséges tartozék benne van a dobozban.
Ára a hatósági vizsgát, MKH kártyát és a ballisztikai mérési jegyzőkönyvet tartalmazza.

M4 család igen sok rétű és sok fajtája létezik. Némelyik hosszabb, rövidebb. Máskor a tus formáját változtatják meg, mindig az igényekhez igazítva. Az éles verziót főleg az USA tengerészgyalogsága használja. NATO 5.56 lőszerrel. Teljesen kompatibilis az M16-os gépkarabéllyal. Rengeteg kiegészítő alkatrész létezik hozzá akár csak a softair fegyverekhez. Az igazán kompakt támadó és védekező fegyvert sikerült átültetni az airsoftba is.

Legújabb Airsoftone fegyver bemutató videónk!

2013.09.09.

Részletek

GS-801 CO2 airsoft pisztoly
Tömege: 742g
Hossza: 190mm
Anyaga: Teljesen fém
Tárkapacitása: 14db BB
Fps: 400
Lő táv: 30m
Működése: CO2 szánhátra siklásos.
Hop-up: állítható
A termék ára tartalmazza a bevizsgálás és az MKH kártya költségeit.
Szép kidolgozottság, sorja mentes illeszkedések jellemzik ezt a softair fegyvert. Minden kezelő szerve működik, ki és be biztosítható. A szán akasztó is élethűen működik. Fekete ABS markolat héjak, melyek csúszásgátló felületűek. Szépen illeszkednek a tokhoz.