2877

ASG Hybrid Series H-15 CQB, AEG

Új!
Raktáron
199999
199 999 Ft
db

Ingyenes házhozszállítás

Ha a kosárba teszel még valamit minimum 50 000 értékben.

Szállítási információk

Személyesen: akár még aznap átvehető

Futárszolgálat: 1-3 munkanapon belül

Részletes információk!

Termékismertető

ASG Hybrid Series H-15 CQB, AEG

A H-15 AEG BET puska az első az egyedülálló Hybrid sorozatunkban, amely a Scorpion EVO legendás teljesítményét hozza el az airsoft egyik legnépszerűbb platformjára. Ugyanazok a kipróbált és tesztelt belső alkatrészekből építettük meg, hogy egy új, agresszív támadó puska testében egy egyedülálló, nagy teljesítményű puskát hozzunk létre.

Ez a puska ugyanúgy ötvözi a fém és polimer alkatrészeket, mint egy valódi támadófegyver. A puska betolható tusa, tárja és pisztolymarkolata nagy szilárdságú polimerből készült, míg az összes többi alkatrész, a toktól kezdve a csövön át az elsütőig és a sínig tartós fémből lett elkészítve. Ha közelebbről megnézzük ezeket az alkatrészeket, akkor egy sor csúcskategóriás darabot találunk, köztük egy HERA ARMS CCS tust, egy PTS EPG-C pisztolymarkolatot és egy Retro Arms elsütőbillentyűt. Ezenkívül ez a kivételes puska a saját ASG egyedi M-Rail előaggyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiegészítőkkel személyre szabja magának. A dobozban található egy 180 BB-s midcap tár is.

Belül az EVO összes nagyszerű belső alkatrésze megtalálható, pl. Mosfet-tes elektronikát, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy programozza a tüzelési módot. Ez az airsoft puska négy különböző üzemmóddal rendelkezik: bebiztonsított, egyeslövés, rövidsorozat és teljes automata. Az elektronika intelligens, Active Break és visszaforgás védelem mellett ciklusérzékelést is biztosít. Tartalmaz továbbá egy gyorsan cserélhető rugóvezetőt, amely a tuscsövön keresztül cserélhető, egy tárcsás hop-up egységet és T-csatlakozós vezetékezést.

A H-15-nek ezt a különleges változatát kifejezetten CQB-re tervezték, és mint ilyen, egy kompaktabb, mindössze 660 mm-es hosszal rendelkezik, amikor a tus teljesen be van tolva, és 750 mm-es, amikor a tus ki van húzva.

Büszkék vagyunk arra, hogy az airsoft közösség számára ezt az új AEG-et kínálhatjuk, amely fantasztikus teljesítményt nyújt egy szuper külsőbenben, és bejelentjük az új Hybrid sorozatunk kezdetét!

Tömege: 2200g
Hossza: 660-750mm
Anyaga: fém, nagy szilárdságú polimer
Tárkapacitása: 180db BB
Csőtorkolati sebessége:~ 393 fps, gyors rugócserés
Működtetése: AEG
Hop-up: állítható

Akkumulátor és töltő szükséges a fegyverhez.

A termék ára tartalmazza a bevizsgálás és az MKH kártya költségeit!

További információk

Cikkszám:
19928
Gyártó:
ASG
Típus:
taktikai fegyver
FPS:
301-400
Csz:
5707843094177
Url:
https://airsoftone.hu/asg-hybrid-series-h-15-cqb-aeg

A termék értékelése

0 értékelés alapján

Írj véleményt