2535

Perun G&G ETU Upgrade kit

Raktáron
14999
14 999 Ft
db

Ingyenes házhozszállítás

Ha a kosárba teszel még valamit minimum 30 000 értékben.

Szállítási információk

Személyesen: akár még aznap átvehető

Futárszolgálat: 1-3 munkanapon belül

Részletes információk!

Termékismertető

 

 A G&G ETU fejlesztő készletnek köszönhetően számos új opcióval bővítheti fegyverét. Egyszerűen húzza ki a gyári elektronikát, és csatlakoztassa a fejlesztő készletet. A gyári kioldóegység megmarad, így nincs szükség a gearbox megbontására.

 

Tulajdonságok:

Lehetőség van a következő tüzelési módok bármilyen kombinációjának beállítására a "SEMI" és az "AUTO" választó pozíciókban, egymástól függetlenül:

 

- bebiztosított

- félautomata

- 2–5 rögzített sorozat

- teljesen automatikus

Az összes beállítás programozása (nem csak a tüzelési módok, hanem az aktív fék, az előfeszítés és az akkumulátorvédelem be- és kikapcsolása) kizárólag a tűzváltó kar és az elsütőbillentyű mozgatásának könnyen megjegyezhető kombinációival történik. Ez lehetővé teszi a beállítások másodpercek alatt történő módosítását, akár ellenséges tűz alatt is.

 

Előfeszítés - A gyors elsütési időn győzelem vagy vereség múlhat, különösen a CQB játékokon. Ha az előfeszítés engedélyezve van, a dugattyú hátsó helyzetben marad lövés után, már összenyomott rugóval, biztosítva ezzel, hogy a következő lövés azonnal elsüljön, miután meghúzta az elsütőbillentyűt. Az előfeszítéss fél-, sorozat- és teljesen automatikus módban is működik.

Akkumulátor-védelem - Li-Po akkumulátorokhoz. Ha az akkumulátor feszültsége veszélyesen alacsony szintre esik, a felhasználót rövid hangjelekkel értesíti, amelyek 30 másodpercenként ismétlődnek. Ez szabadon be- és kikapcsolható.

Dupla lövés mód - lehetővé teszi a dupla lövéseket egyszerűen, félautomata (SEMI) módban. Az üzemmód engedélyezése után, ha félautomata (SEMI) mód van beállítva, a lövések nem csak a kioldógomb lenyomásakor történnek meg, hanem az elengedésekor is.

A fejlesztőkészlet probléma nélkül működik 7V - 17V-os akkumulátorokkal. Az áramkör akkor is működik, ha az akkumulátornak alig van elegendő energiája ahhoz, hogy a fegyvert nagyon alacsony tűzerősséggel működtesse. A legszélsőségesebb beállításokkal is használható, a rugó teljesítményének korlátozása nélkül. A maximális tűzsebesség 50 RPS.

Biztosíték - A Li-Po akkumulátorokkal való működéshez tervezett elektronikus biztosíték jelentős meghibásodás esetén megvédi a fegyvert és az akkumulátort. Rövidzár vagy blokkolt motor észlelése esetén automatikusan leválasztja az akkumulátort.

Aktív fék - A G&G ETU aktív fékkel rendelkezik, amely megmarad a fejlesztő készlet beszerelésével is. Az aktív fék lehetővé teszi a motor leállítását minden egyes lövés után. Kettős lövésekkel járó problémák esetén (a nagy tűzgyorsaságú fegyverek esetén) az aktív fék hatékony megoldás. Ez azt is megakadályozhatja, hogy a fő rugó hosszabb ideig összenyomódva maradjon, ha az AB-vel lő egyet, mielőtt hosszabb ideig tárolja a fegyvert. Az aktív fék bármikor be- és kikapcsolható néhány másodperc alatt.

További információk

Cikkszám:
PERUN-GGETU
Gyártó:
Perun
Csz:
5907622628054
Url:
https://airsoftone.hu/perun-g-g-etu-upgrade-kit

A termék értékelése

5
1 értékelés alapján
    Ön jelenleg még nem írt véleményt egy termékhez sem.

Írj véleményt