Ingyenes szállítás!15.000 Ft felettRészletek

  Szállítási feltételek


  A megrendelt termék / termékek átvétele

  Fegyverek vásárlása esetén: személyes átvétellel valamint a vevő által küldött futárral (aki betöltötte a 18-dik életévét).

  Tartozékok, kiegészítők és ruházat esetén (fegyverek kivételével): boltjainkban személyesen vagy pedig csomagküldővel.

  Személyes átvétel a Modell & Hobby Kft. 1135 Budapest Lehel u. 62. szám alatt található üzletben lehetséges.

  A Lehel utcában található üzletünk nyitva tartása: Hétfőtől-Péntekig: 10-18 óráig, Szombaton: 10-13 óráig.
  Telefonszám: (1) / 237 07 43; (1) / 237 07 44; (+ 36 70) / 377 76 01

   

  A Magyarországon hatályos törvények alapján, az airsoft fegyvereket csak helyszíni átvétellel lehet megvásárolni.
  Az airsoft fegyvereket csak 18. életévét betöltött személy vásárolhatja meg.
  A személyes átvétellel történő vásárlásra nem vonatkozik a 17/1999. (II. 5.)
  Kormány Rendelet a távollévők között kötött szerződésekről.

   

  A rendelés feldolgozása utánvételes rendelés esetén.

  Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és kiszámlázzuk a rendelésben megadott számlázási névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor számlázás után becsomagoljuk a termékeket és továbbítjuk a GLS futárszolgálatnak. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát elküldve-re. Erről emailt is küld a rendszerünk Önnek. Ezután elvileg a következő munkanapon kiszállítják Önnek a csomagot.

  Előfordulhat, hogy Ön olyan terméket rendel meg, amely nincs raktáron vagy időközben kifogyott. Ilyen rendelés esetén e-mailben vagy telefonon keressük Önt és tájékoztatjuk a termék legközelebbi beérkezésének időpontjáról. Amennyiben ez az időpont Önnek nem megfelelő, akkor töröltetheti a rendelését.

  Igyekszünk a termékek csomagolását úgy elvégezni, hogy ne sérüljenek a csomagban lévő dolgok. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérült a csomag, akkor ezt jelezze a kézbesítő futárnak és készítsenek róla jegyzőkönyvet, amit a futár aláír.

  A rendelés feldolgozása helyszíni átvételes rendelés esetén.

  Miután Ön elküldte a rendelését, az megjelenik a rendszerünkben. A rendelések számától függően igyekszünk minél gyorsabban elkezdeni a munkát az Ön rendelésével. Ekkor átállítjuk a rendelés állapotát folyamatban lévőre. Összeszedjük a rendelésbe szereplő termékeket és félre rakjuk a rendelésben megadott névre. Amennyiben valamelyik termékkel valami probléma lenne, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a kérdést. Ha minden rendben, akkor átállítjuk a rendelés állapotát átvehetőre. Ekkortól átvehető a termék a rendelésben megadott üzletünkben.