Ingyenes szállítás!15.000 Ft felettRészletek

  Bemutatkozunk

   

  Az airsoftone.hu-ról... 

  Az airsoftone.hu azzal a céllal indult el, hogy az airsoft játékot kedvelők mindent megtaláljanak egy helyen, az airsoftone.hu webáruházban. Az áruház üzemeltetője a Modell és Hobby Kft, amely 1994-ben alakult és az évek alatt meghatározó szereplőjévé vált nem csak a modell piacnak, de a játék paicnak is. Jelenleg több telephelyen, közel 40 fő dolgozik a cégnél.

  Airsoftone termékekkel Budapest, Lehel u. 62. szám alatti üzletünkben szolgálunk ki minden kedves vásárlót.  A céget a családi légkör jellemzi, ahol egy csapatként dolgozunk együtt, azért, hogy a vevőket minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.

  A termékpalettánkon olyan airsoft márkák találhatók meg, amelyek az airsoft játékosok körében a legkedveltebbek és legkeresetebbek.


  Csapatunk

  Közel 40 fő segíti a mindennapi feladatok zökkenőmentes elvégzését. A csapat minden tagja elhivatott a szakma iránt és sok éves tapasztalattal rendelkezik a modellezés, a játék és az airsoft piacán is. Azokon a rendezvényeken és kiállításokon, ahol megjelentünk a látogatóknak lehetőségük volt közelebbről is kipróbálni és megnézni Airsoft termékeinket. A vevőink szakmai jellegű kérdésekben bátran fordulhatnak hozzánk.


  Képviselt márkáink

  Az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve alakítottuk ki és bővítjuk folyamatosan termék palettánkat. Általunk forgalmazott márkák: G&G, Cybergun, ASG, KJW, JIng Gong, Cyma, Guarder, AGM, KWC, Classic Army.

  Reméljük, hogy választékunk elnyeri az Ön tetszését is és meg lesz elégedve kiszolgálásunkkal és visszatérő vásárlónk lesz a jövőben.